Δηλώσεις Μαθημάτων

Δηλώσεις Μαθημάτων

Δηλώσεις Μαθημάτων

Εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2021-2022


Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία των δηλώσεων μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου 2021 – 2022 παρατείνεται έως και την Κυριακή 20/3/2022. (διαδικτυακά  μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας universis στον ιστότοπο https://uni-student.aegean.gr/)

Προσοχή! Οι φοιτητές πριν προβούν στην δήλωση των μαθημάτων τους να διαβάσουν προσεχτικά τις οδηγίες που επισυνάπτονται για την αποφυγή λαθών.

             Επίσης και τις οδηγίες σχετικά με τις πιστωτικές μονάδες

             Οι φοιτητές πρέπει να γνωρίζουν ότι εξετάζονται αποκλειστικά και μόνο στα μαθήματα που έχουν επιλέξει στη δήλωσή τους. Βαθμολογίες σε μαθήματα που δεν δηλώθηκαν, δεν θα καταχωρούνται.

             Μετά την ολοκλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης μαθημάτων , παρακαλείσθε για την εκτύπωση και φύλαξή της στο προσωπικό σας αρχείο

             Η εγγραφή στο eclass δεν αποτελεί δήλωση μαθημάτων

 

Επίσης θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έστειλα τη Δευτέρα 28/2/2022, τα μαθήματα άλλων τμημάτων μπορούν να δηλώσουν μόνο οι φοιτητές που βρίσκονται από το τρίτο έτος και άνω. Όσοι φοιτητές του δευτέρου και του τετάρτου εξαμήνου έχουν συμπεριλάβει στη τρέχουσα δήλωση τους , μαθήματα από άλλα Τμήματα να τα διαγράψουν και να προσθέσουν μαθήματα που προσφέρονται στο δεύτερο και τέταρτο εξάμηνο στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας. Μετά το πέρας των δηλώσεων, μαθήματα άλλων τμημάτων θα διαγραφούν από τη Γραμματεία για τους φοιτητές που τα δήλωσαν και δεν έπρεπε να τα συμπεριλάβουν στη δήλωσή τους..

Φοιτητές που βρίσκονται στο τρίτο έτος και άνω και θέλουν να δηλώσουν μαθήματα άλλων Τμημάτων παρακαλώ πολύ να ανατρέξουν στο ωρολόγιο πρόγραμμα του Τμήματος (Κοινωνιολογίας, ΤΠΤΕ, Γεωγραφίας, Περιβάλλοντος).

 

 

Από τη Γραμματεία


Οι ανανεώσεις εγγραφών – δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021-22 θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας universis στον ιστότοπο https://uni-student.aegean.gr/ από την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 έως και την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022.

Για τη διευκόλυνσή σας, οι οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας universis https://ype.aegean.gr/images/docs/Universis/student/universis_student.pdf 

Προσοχή! Οι φοιτητές πριν προβούν στην δήλωση των μαθημάτων τους να διαβάσουν προσεχτικά τις οδηγίες που επισυνάπτονται για την αποφυγή λαθών.

  • Επίσης και τις οδηγίες σχετικά με τις πιστωτικές μονάδες
  • Οι φοιτητές πρέπει να γνωρίζουν ότι εξετάζονται αποκλειστικά και μόνο στα μαθήματα που έχουν επιλέξει στη δήλωσή τους. Βαθμολογίες σε μαθήματα που δεν δηλώθηκαν, δεν θα καταχωρούνται.
  • Μετά την ολοκλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης μαθημάτων , παρακαλείσθε για την εκτύπωση και φύλαξή της στο προσωπικό σας αρχείο

Ηλεκτρονική πλατφόρμα Universis

Δηλώσεις Μαθημάτων, Βαθμολογίες

Οδηγίες χρήσης της εφαρμογής