Εκ μέρους της κας Ελένης Γκαρά – Ανακοίνωση για τριτοετείς και τεταρτοετείς φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική δραστηριότητα
Όσοι φοιτητές προτίθενται να παρακολουθήσουν το μάθημα επιλογής του εαρινού εξαμήνου Σλαβικοί λαοί στα Βαλκάνια, 15ος-18ος αι. (Ι-232) και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε κοινή εκπαιδευτική δραστηριότητα σε συνεργασία με το Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης, παρακαλούνται να στείλουν μήνυμα στην διδάσκουσα Ελένη Γκαρά (egara@sa.aegean.gr) μέχρι τις 23 Νοεμβρίου για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.
Οι φοιτητές που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να βρίσκονται ήδη στη Μυτιλήνη και να είναι διατεθειμένοι να παρακολουθήσουν συστηματικά το μάθημα και να διαθέσουν χρόνο για τις ανάγκες της εκπαιδευτικής δραστηριότητας, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί πριν από το Πάσχα. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε συνάντηση με τη διδάσκουσα μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων.